Коханець обкрадав жінок на побаченнях

У Дніпрі поліцейські схопили коханця-шахрая, який заманював жінок на побачення та грабував їх.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.
"29-річний чоловік знайомився зі своїми жертвами в інтернеті. За словами ошуканих жінок, він був настільки чарівним, що без вагань погоджувались з ним на зустріч. Вона проходила у зйомній квартирі. Кавалер пропонував дамам сходити в душ. Прикраси, які знімали жінки, хутко збирав та втікав. Ювелірні вироби здавав до ломбарду. Зловмисника затримали під час чергового побачення. Правоохоронці кажуть, чоловік встиг ошукати жінок у Дніпрі, Києві, Запоріжжі, Чернігові та Харкові. Сума вкраденого - понад 50 тисяч гривень", - ідеться у повідомленні.

Затриманий виправдовувався, що гроші витрачав на лікування хворої дружини. Чоловікові загрожує арешт на строк від 3 до 6 місяців або до 5 років позбавлення волі. Триває слідство.
На Одещині 45-річний чоловік закохував у себе жінок та обкрадав їх. Користувався своєю зовнішністю. Позичав у товариша гроші, брав в оренду елітний автомобіль. Із жінками знайомився в дорогих ресторанах. Входив у довіру та грабував. Його жертвами стали 20 жінок. Накрав на $150 тис.

Related

Гаряча новина 6274655791488555123

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item