У Полтавській області затримали банду вихідців з Кавказу, які грабували приватні будинки

Банда грабувала приватні будинки, зокрема – самотніх пенсіонерів
Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою затримали у Полтавській області учасників банди, які впродовж двох років грабували приватні будинки по всій країні.
Як повідомили у прес-центрі СБУ, до складу групи входили четверо вихідців з Кавказу - троє мешканців Києва (один з них раніше засуджений за крадіжки) та мешканець Дніпропетровської області.
"Під час 15-ти обшуків правоохоронці вилучили у затриманих арсенал вогнепальної та холодної зброї, речі потерпілих, маски та чимало інших речових доказів", - повідомили у СБУ.



Як повідомили у ГУ Національної поліції України, злочинці підозрюються у причетності до серії розбійних нападів та вбивства. Зокрема, у селі Василівка Полтавської області нападники вчинили розбої на кілька осель місцевих селян. Одного чоловіка, який намагався заступитися за брата, застрелили на місці.
"Члени групи діяли зухвало й цинічно. Вони раптово нападали на оселі людей, зокрема – самотніх пенсіонерів, завдавали тілесних ушкоджень, погрожували вбивством. Потім забирали гроші, ювелірні вироби, побутові прилади, техніку, зброю та інші цінні речі й зникали у невідомому напрямку. Награбоване затримані здавали до ломбардів", - заявили в поліції.


Зловмисникам уже повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 та п. 9 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Їм загрожує від 10-ти до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.
Нагадаємо, що у Львівській області п'ятеро місцевих працівників поліції у липні та листопаді 2016 року скоїли два розбійні напади, під час яких заволоділи грошовими коштами потерпілих на суму понад $14 тисяч.

Related

Гаряча новина 5782696256841720264

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item