Без світла і води, але з опаленням. У ДСНС повідомили про ситуацію в Авдіївці

У результаті бойових дій знову сталося пошкодження високовольтної лінії електропередачі
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли про ситуацію в Авдіївці після останніх обстрілів з боку бойовиків: місто досі знеструмлене, відсутнє також водопостачання, але є опалення.
Про це повідомляє прес-центр ДСНС.
"18 лютого, попередньо в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної лінії електропередачі 110 кВ Макіївська 1 - АКХЗ №2, внаслідок чого припинено електропостачання до Авдіївки (близько 22 тис. населення)", - йдеться в повідомленні.
Зазначено, що станом на 7:00 19 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів), водопостачання міста тимчасово припинено.
"Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, планують забезпечити електроенергією від 12 генераторів ДСНС (40-110 кВ і 600 кВ). 19 лютого планують розпочати обстеження лінії електропередач по виявленню пориву і проведення ремонтно-відновлювальних робіт", - додали у відомстві.
Нагадаємо, що російські окупаційні війська на Донбасі знову обстріляли Авдіївку, в результаті чого були поранені двоє мирних жителів.
У суботу, 18 лютого, в Авдіївці виникли проблеми з подачею електрики.

Related

Події в Україні 1039127404303147227

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item