За ліквідацією Ґіві побачили згортання війни на Донбасі



Хто б не стояв за ліквідацією терориста Ґіві, це ще одна сходинка до "реінтеграції" непідконтрольних територій Донбасу.
Про це у Facebook написав журналіст Сергій Шевчук.
"Прибирають проблемних для "реінтеграції непідконтрольних". Це прийнятно для Раши та Заходу. Цього курсу тримається й наша влада. Зверніть увагу на слова наближених до влади спікерів про повернення Донбасу "вже цього року". Якісь підстави ж у них є", - написав він.
Водночас журналіст зауважив: минуло непоміченим інтерв'ю колишнього голови Служби зовнішньої розвідки Миколи Маломужа телеканалу "Тоніс", який "нібито купує чи навіть купив Кононенко - соратник Порошенка".
"Маломуж сказав, що на початку грудня був у США. У складі української групи брав участь у зустрічі з людьми команд Трампа і Клінтон, представників країн лідерів світу. Утрушували питання згортання війни в Україні. Мовляв, Україна реінтегрує території на певних умовах, а Захід дає гроші на "новий Донбас" і модернізацію України. За поступки в Україну прийдуть грубі гроші, наприклад, сільське господарство, інфраструктуру, сміттєпереробку. Західні гінці вже навіть відвідали найперспективніші українські підприємства - Південмаш, Антонова, миколаївські суднобудівні. Примірялися. Там багато всього, що втискується в так званий "план вітрина", українські Нью-Васюки. До речі, вже після того, що озвучив Маломуж, вийшла вибухова стаття Пінчука", - написав Шевчук.
"Якщо домовляться з Рашою, то все може покотитися шляхом "Мінських". Тим більше для Порошенка це лише розгорнута версія його мирного плану червня 2014-го. Тобто з цими ідеями він і обрався", - додав журналіст.
Загинув керівник батальйону терористів "Сомалі" Михайло Толстих, більш відомий як Ґіві.

Related

Політика 2930554394990575315

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item