В Одесі робітники зачинили вхід на завод і не пускають податківців


Робочі забарикадували вхід залізними конструкціями.

 
Вхід на одеський завод Продмаш заблокований через конфлікт між фіскальною службою й одним з підприємств, яке орендує територію у заводу. Про це повідомляє Думская.



Співробітники Держфіскальної служби разом з правоохоронцями перевіряють компанію з виробництва сільськогосподарської техніки третій день. І якщо перші два дні доступ на підприємство був вільний, то зараз трудовий колектив зачинив ворота і забарикадувався залізними конструкціями.

"Нам не дають спокійно працювати ... Ота дівчина, що стоїть з документами, представилася слідчим і хоче пройти на завод, ми як робочий колектив не даємо на це дозвіл", - сказав співробітник підприємства Олександр.
 
За словами протестувальників, раніше перевірка проходила на підставі рішення Малиновського районного суду Одеси, а тепер чиновники прийшли без цього рішення.
 
"У перший день пред'явили документи - рішення суду про те, що можна проводити слідчі дії, другий і третій день без документів приходять на завод і не дають працювати", - нарікає фінансовий директор підприємства Наталія Махоніна.
 
У свою чергу правоохоронці від коментарів відмовляються до закінчення слідчих дій.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі затримали дезертира, який розбив чотири авто.

Related

Гаряча новина 6342399594917557912

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item