Порошенко провів телефонну розмову з держсекретарем США Тіллерсоном

Рекс Тіллерсон
У п'ятницю, 17 лютого, президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.
"Президент України, перебуваючи на Мюнхенській конференції з питань безпеки у Німеччині, провів телефонну розмову з Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном", - написав Цеголко в Twitter.


За його словами, Порошенко й Тіллерсон обговорили останню ескалацію ситуації на Донбасі й порушення Росією Мінських домовленостей, а також окреслили коло питань на етапі зміцнення стратегічного партнерства між Києвом і Вашингтоном.
В прес-службі президента наголосили, що зі свого боку, Держсекретар США проінформував про результати зустрічі на рівні міністрів закордонних справ країн G-20 у Бонні та наголосив на важливості виконання Мінських домовленостей.
Під час розмови йшлося про протидію триваючій російській агресії та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом, в тому числі з допомогою політики санкцій.
Президент України запросив Рекса Тіллерсона відвідати з візитом Україну.

Related

Політика 8526543027104424433

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item