На Луганщині мають намір судити "депутата ЛНР"



Прокуратурою Луганської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно так званого "депутата народної ради "ЛНР" за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 109 КК України (вчинення дій, спрямованих на повалення конституційного ладу та захоплення державної влади), ч. 2 ст. 110 КК України (вчинення дій, спрямованих на незаконну зміну меж території та державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації)

Таку інформацію оприлюднила прес-служба прокуратури Луганської області.
"Навесні 2014 року громадянин України брав участь у виборах до так званої "народної ради "ЛНР" та прийняв присягу "депутата законодавчого органу". На теперішній час поплічник терористів продовжує здійснювати так звану "законотворчу діяльність", чим забезпечує функціонування терористичної організації "ЛНР", - йдеться в повідомленні прес-служби обласної прокуратури.
Однак, наразі підозрюваний переховується від органів слідства, прокуратури та в "ЛНР", стосовно нього здійснено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду.
В разі, якщо суд погодиться з висновками прокуратури, на "депутата" чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.
Колишнього нардепа від "Партії регіонів" Олега Царьова, якого зараз розшукує Генпрокуратура, помітили в Криму.

Related

Суспільство 4154701906342660187

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item