Прикордонники затримали зрадиника, який вирішив повернутися додому

Прикордонники на адмінмежі з Кримом затримали колишнього військового Збройних сил України, який перейшов на бік окупантів.
Про це повідомляє Державна прикордонна служба.
"7 лютого у чоловіка, який прямував з Криму через пункт-пропуску "Каланчак", співробітники Держприкордонслужби виявили недійсний паспорт. Чоловік прийшов пішки та подав на контроль паспорт громадянина Росії", - сказано в повідомленні.
Документ виданий у 2014 році в окупованому Криму. Чоловік є громадянином України, жителем одного з міст її материкової частини. Раніше він проходив військову службу за контрактом у береговій охороні Збройних сил України на території Криму. Після анексії залишився служити у ВМС Росії.


У 2015 році військовий звільнився зі служби і працював у Криму на будівництві.
"Перебіжчик залишив лави окупантів, усвідомивши, що припустив помилку. Попередні обіцянки "нового роботодавця" не відповідали реальному стану справ. Не зупинили чоловіка і побоювання, що після повернення стосовно нього будуть проведені слідчі дії, адже принципово вирішив повернутися до сім`ї, яка знаходиться на материковій частині України", - розповіли прикордонники.
Біля пункту пропуску "Чонгар" на адмінкордоні з Кримом встановили білборди із зображенням президента Росії Володимира Путіна за ґратами і лідера ОУН Степана Бандери.

Related

Гаряча новина 8429264308215643095

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item