Аваков вибрав главу Нацполіції

Аваков вибрав главу Нацполіції
 Сергій Князєв запропонований на посаду глави Нацполіції

Ним став Сергій Князєв - глава Департаменту карного розшуку Нацполіції. В органах внутрішніх справ він служить понад 20 років.

 
Глава МВС Арсен Аваков вніс прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва на посаду голови Нацполіції.
 
Про це міністр повідомив у Facebook.
 
"Сьогодні ввечері вніс прем'єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва - на призначення голови Національної поліції України. Прем'єр-міністр прийме рішення про внесення представленої кандидатури на завтрашньому засіданні Кабінету Міністрів України", - написав Аваков.
 
За його словами, кандидатуру Князєва він запропонував за результатами консультаційного конкурсу, який проходив з 15 грудня 2016 року до 6 лютого 2017 року.
 
Аваков також зазначив, що Князєв нагороджений за мужність і героїзм, проявлені під час захисту суверенітету і територіальної цілісності України в грудні 2014 року орденом Данила Галицького.
 
Зазначимо, що Князєв служить в органах внутрішніх справ понад 20 років, з 1992 року. На сьогоднішній день він очолює Департамент карного розшуку Нацполіції України.
 
Вчора повідомлялося, що на посаду глави Нацполіції залишилося три претенденти. Спочатку на цю посаду претендували 64 кандидати.

Related

Гаряча новина 6235335161322348332

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item