Семенченко обіцяє блокувати і торгівлю з РФ

Семенченко придумав нову блокаду

Учасники блокади на Донбасі з початку акції перешкодили проїзду близько 16 тисяч вагонів.

 
Народний депутат Семен Семенченко заявив, що учасники блокади залізничного сполучення з підконтрольними сепаратистам районами Донецької і Луганської областей мають намір заблокувати також сполучення України з Росією, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми плануємо розширення по залізничних трасах, по яких до нас завозять продукцію з Росії. По автомобільних трасах це зробити буде важче. Там треба більше людей, і існує велика ймовірність провокацій", - сказав нардеп.
 
За його словами, наразі блокада не охоплює лише один залізничний напрям, що пов'язує підконтрольну Україні територію і ОРДЛО - той, який проходить через смт Станиця Луганська.
 
"Залишився один діючий залізничний шлях - той, що заходить на нашу територію в Станиці Луганській і виходить на Валуйки. На сьогодні у нас перекриті всі, крім цього шляху", - сказав Семенченко.
 
За словами Семенченка, учасники блокади з початку акції перешкодили проїзду близько 16 тис. вагонів.
 
Семенченко також поінформував, що наразі в блокаді задіяно близько 100 осіб.
 
Нагадаємо, що 25 січня люди, які називають себе ветеранами АТО, а також народні депутати почали блокувати залізницю між станціями Світланове і Шипілове. Поліція відкрила провадження за цим фактом.
 
Згодом люди в камуфляжі захопили ще одну ділянку залізниці на Луганщині. Вони аргументують це боротьбою з контрабандою та вимагають припинити торгівлю з окупантами на сході України.
 
За даними уряду, 10 лютого були припинені всі поставки антрациту для роботи ТЕС України з тимчасово неконтрольованих територій.
 
15 лютого Кабмін фактично ввів надзвичайний стан в енергетиці через блокування поставок антрацитового вугілля з території ОРДЛО.

Related

Гаряча новина 2219650549612190372

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item