Порошенко на Прикарпатті вручив лікарні сертифікат на апарат з ультразвукової діагностики

Президент України Петро Порошенко на відкритті нової поліклініки у Коломиї. Фото: president.gov.ua

Сьогодні, 10 лютого, Президент України Петро Порошенко виступив на відкритті нової поліклініки у Коломиї. Керівнику районної лікарні Ірині Садов’як він вручив сертифікат на апарат з ультразвукової діагностики.

«Я сюди приїхав не з пустими руками. Зараз будемо передавати апарат з ультразвукової діагностики. Це буде сертифікат, після виступу маю честь його вручити», – сказав Порошенко.

Також він повідомив, що днями написав розпорядження на виділення коштів на нове обладнання для поліклініки, – повідомляє «Галка».

Порошенко зазначив, що він і його команда рішуче налаштована на реформи, покращення життя людей, і поліклініка – для людей.

Президент розповів   також про будівництво німецького заводу Leonі недалеко від Коломиї, де вироблятимуть комплектуючі до автомобілів, що забезпечить 8 тисяч робочих місць. Це призведе до збільшення надходження податків у бюджет міста Коломия.

«Я похвастався Ангелі Меркель, що скоро в Німеччині не буде автомобілів, в яких би не було вироблених українцями комплектуючих», – заявив Порошенко.

ВІн привітав присутніх з відкриттям поліклініки і подякував за спільну працю, вручив керівницу Коломийської ЦРЛ Ірині Садов’як сертифікат на апарат УЗД.

Після промови Президент перерізав символічну стрічку на вході до закладу разом з головою обласної адміністрації Олегом Гончаруком.

Related

Події в Україні 916044455973704898

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item