У Голландії стартує продаж літаючих авто



Вартість перших примірників становитиме півмільйона євро.


У Голландії місцева компанія PAL-V розпочала прийом замовлень на літаючий серійний автомобіль Liberty, поставки якого плануються наприкінці майбутнього року, передає NewAtlas. При цьому видання зазначає, що вартість таких автомобілів дуже відчутна: перші екземпляри будуть продаватися за півмільйона євро.
 
Однак на цьому складності для охочих політати не закінчуються. Всі власники літаючого авто муситимуть попередньо отримати ліцензію пілота, а опісля пройти додаткове навчання з управління автомобілем у компанії-виробнику.
 
Тільки після цього власники зможуть управляти своїми автомобілями самостійно.
 
Повідомляється також, що перша партія Liberty буде найдорожчою. Надалі компанія має намір також випустити більш бюджетну версію авто, вартість яких становитиме 300 тис. євро.
 
У компанії переконані, що їхній продукт дасть початок новій ері у світі автомобілів. До того ж, за словами творців, Liberty відповідає всім технічним регламентам.

У частині характеристик відомо, що літаючі автомобілі будуть здатні підніматися на висоту до 3,5 тис. м, при цьому їх максимальна швидкість становитиме 180 км за годину. Без посадки Liberty зможуть долати відстань до 500 км.
 
Раніше повідомлялося, що в компанії Google назвали найпопулярнішу марку авто 2016 року.

Related

Технології 8433804323380581647

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item