"Собаці собача смерть!" - громадянин Росії вбив Ґіві



Терорист, громадянин Росії на прізвисько Француз стверджує, що вбив Ґіві. 
Бойовик Ігор Мільцер воював у рядах незаконної ДНР. Про це пише "Новая газета".
"Йому помстився б будь-хто", - розповів Мильці, назвавши звинувачення влади ДНР на адресу українських спецслужб "смішними".
"СБУ за лінію розмежування не переходять, ссуть суки!", - каже бойовик.
Вбивство ватажка Мильці називає помстою товаришів по службі, нібито, кинутих Ґіві під час бою під Авдіївкою в кінці січня 2017 року.
Він також розповів про поранення Ґіві. За його словами, Толстих відійшов від позицій батальйону під час бою і вистрілив собі в ногу.
"Він думав, що ніхто цього не помітить, але ми помітили. Далі його забрали чергові лікарі на госпіталь. Після цього, будучи вже в Донецьку, він віддав наказ накрити позиції з артилерії, незважаючи на те, що ми там були, він думав, що нас вже немає в живих!", - зазначив терорист.
Видання додає, що в статусі "Француза" на "ВКонтакте" незабаром після замаху на Ґіві з'явився запис: "Собаці собача смерть! Ґіві , це тобі за пацанів загиблих під Авдіївка! ЗАХАРЧЕНКО, ТИ НАСТУПНИЙ!"
Ватажок батальйону "Сомалі" Михайло Толстих "Ґіві" припускав, що його можуть вбити. Про це в коментарі "Комсомольській правді" розповіла близька подруга бойовика Олена. Дівчина працює продавцем у Донецьку.

Related

Суспільство 5801866118336905491

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item