Кравчук назвав найбільшу помилку Януковича


Найбільша помилка екс-президента України Віктора Януковича в тому, що він погодився і домагався стати президентом України. 
Про це в програмі "Гордон" на телеканалі "112 Україна" сказав перший президент України Леонід Кравчук.
"Я думаю, якщо б він не став президентом, він багато зробив би для України корисного. Це людина, яку потрібно було щодня контролювати, а ставши президентом, він позбувся контролю, і міг діяти так, як вважав за потрібне, а не як диктували закони і Конституція", - говорить Кравчук.
Кравчук розповів, що давав поради Януковичу, як можна було вчинити ще на початку трагічних подій під час Революції гідності
"Я особисто радив йому прийняти два кроки: "Якщо не хочеш широких, а це відставка уряду, то зроби хоча б вузькі - змісти силові структури. Захарченко і все оточення, яке було причетне безпосередньо до розгону Майдану". Це був би сигнал для українського народу, влада почула, і починає діяти в інтересах народу, а не на користь влади. Віктор Федорович сказав, що він своїх не здає. Все", - сказав перший президент України.
Віктор Янукович втік із України 23 лютого 2014 року, після розстрілів мітингувальників на Майдані. Він підозрюється в скоєнні злочинів - державна зрада; пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України; пособництво у веденні агресивної війни.

Related

Політика 5604547871694911619

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item