Полковник з ФСБ. Волонтери знайшли нового свідка у справі про збитий бойовиками MH17

Андрій Пінчук має громадянство РФ і України
Розвідувальне співтовариство InformNapalm опублікувало розслідування активістів громадської організації Європростір Дмитра Лісунова і Олега Батурина, в якому розкрита інформація щодо ще одного свідка у справі рейсу MH17, знищеного в небі над Донбасом.
Як пишуть волонтери, публікація матеріалу викликана резонансом від статті, присвяченої російському екс-грушнику Дубинському С. Н. (Хмурий).
Нова публікація присвячена «екс-міністру держбезпеки «ДНР» Андрію Пінчуку.
У березні 2014 року Андрій Пінчук приземлився в Сімферопольському аеропорту з десантом екс-співробітників «міністерства державної безпеки» «Придністровської народної республіки».
Після Криму, на початку липня 2014 року, Пінчук став "міністром державної безпеки" молодої псевдореспубліки «ДНР». На цю посаду (на якій знаходився ватажок Востока Олександр Ходаковський) його призначили куратори з Кремля.
2 березня 2015 року Пінчук залишив Донецьк. Після повернення в Москву його прилаштували у так званий «Союз добровольців Донбасу» на посаду заступника Владислава Суркова - Олександра Бородая.

Пинчук - второй справа
Пінчук - другий праворуч


Ознайомившись з чернеткою книги Пінчука Генерація ДНР контур безпеки, яка повинна була вийти в тираж в кінці січня 2017 року, волонтери знайшли свідчення про роль Суркова в конфлікті на сході України, а також детальний опис катастрофи Боїнга.
«...Відразу ж після засідання прийшло повідомлення про збитий малайзійський Боїнг. Володимир Антюфєєв, раніше вже затверджений першим віце-прем'єром по правоохоронним органам, на місце події їхати відмовився категорично, заявивши, що «у цій справі він світитися не повинен» і доручив відправитися туди мені. Та я і сам би так зробив. До того ж помчав туди і прем'єр, і в результаті до місця падіння літака ми їхали разом з Олександром Бородаєм в його машині....», - йдеться в книзі.
Розслідування з'ясувало, що Андрій Пінчук народився 27 грудня 1977 року в Тирасполі і є власником російського громадянства, одружений, батько трьох дітей. Також має громадянство України, а в селі Біляївка Одеської області у нього є родичі. Крім того, з'ясувалося, що Пінчук – «пенсіонер ФСБ Росії у званні полковник».
«Відомо, що у 1998 році він пройшов спеціальні курси підвищення кваліфікації при Інституті національної безпеки КДБ Республіки Білорусь. Судячи з усього, саме у 1997-1998 роках і почалася кар'єра «піджака» Пінчука в органах безпеки», - йдеться в матеріалі.

Related

Гаряча новина 7444305246504229208

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item