Датський школяр випадково знайшов німецький літак Ме-109 часів Другої світової війни

Школяр з батьком знайшов винищувач Люфтваффе Messerschmitt Bf-109
Датський школяр Даніель Крістіансен з міста Біркельсе, що в Північній Ютландії, знайшов уламки німецького літака Ме-109 часів Другої світової війни з останками пілота, повідомляє The Local.
Зокрема, прадід Крістіансена часто розповідав історію про німецький літак, який впав в полі за сімейною фермою у часи Другої світової війни.
"Коли моєму синові Даніелю нещодавно дали домашнє завдання про Другу світову війну, я жартома сказав йому вийти і знайти літак, який, імовірно, розбився в полі", - сказав батько хлопчика Клаус.
Школяр з батьком одразу ж вирушили на поле з металошукачем - спочатку просто для задоволення, так як Крістіансен вважав, що уламки давно вже знайдені. Однак, під час "прогулянки" батько і син почали знаходити фрагменти літака.
А після того, як були виявлені останки пілота, його документи, а також авіабомби, Крістіансени сповістили про свою знахідку владу. На місце розкопок прибула поліція, експерти зі знешкодження бомб, а також представники посольства Німеччини.
Зокрема, Крістіансен знайшли винищувач Messerschmitt Bf-109, ця модель, широко використовувалася Люфтваффе під час Другої світової війни.
"На щастя, моєму синові зараз є про що писати у його завданні. Сьогодні йому дали вихідний день, щоб він міг спостерігати за роботою співробітників поліції і людей, які вивозять бомби. Це дуже цікаво для всіх нас", - сказав Крістіансен.

Related

Події у світі 1937907902353067890

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item