Чоловіка зв'язали скотчем і вкрали $10 тис.


В Олешківському районі Херсонської області двоє злодіїв вдерлися у дім 72-річного чоловіка, зв'язали його скотчем та пограбували.
"Вночі невідомі в масках влізли до будинку 72-річного чоловіка через вікно. Погрожували пістолетом і вимагали гроші. Чоловік пручався, його зв'язали скотчем. Викрадачі забрали із собою $10 тис. Їх збирав на квартиру внучці. Поцупили також ювелірні прикраси, годинник, постільну білизну", - повідомили в поліції.
"Під підозру правоохоронців потрапив 45-річний житель Херсона. Він - раніше судимий за розбій. З'ясувалося, що підозрюваний знає сина постраждалого. Розпитував у нього чим займається родина. У ході розслідування оперативники відшукали таксиста, який підвозив зловмисників. Він дав чіткий опис своїх пасажирів, один з яких збігся з прикметами підозрюваного. Злочинців схопили у них вдома. На момент арешту, встигли витратити значну частину вкрадених коштів. Купили мобільні телефони, меблі, одяг".
Злодіям загрожує від 7 до 12 років із конфіскацією майна.
Під Києвом троє невідомих увірвалися в будинок і жорстоко побили 77-річного пенсіонера з дружиною. Напали на подружжя у ніч на 1 березня. Сталося це в одному із сіл Броварського району.

Related

Гаряча новина 4265779849530287600

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item