За добу бойовики 115 разів обстріляли сили АТО, двоє українських військових поранені


За добу бойовики 115 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. В результаті обстрілу двоє українських військових були поранені.
Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, а з мінометів – Водяне, Мар’їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному та Водяному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.
На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії й танку загарбники вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів обстрілювали Катеринівку, Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.
На Донецькому напрямку танк вів вогонь по Авдіївці. 120- та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя – по Авдіївці, шахті Бутівці, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.
Раніше повідомлялось, що протягом п'ятниці, 3 березня, російсько-окупаційні війська 62 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілу отримав поранення один боєць,

Related

Події в Україні 4390692337594273374

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item