Стрілянина в школі у Франції: мотивом для 16-річного учня стала злоба до однокласників

Поліція розкрила мотиви стрілянини в школі у Франції
16-річний школяр, який відкрив вогонь і поранив п'ятьох людей у школі міста Грас на південно-сході Франції, а також його 17-річний ймовірний спільник направлені до попереднього ув'язнення, повідомляє DW.
Згідно з повідомленням, у суді їм висунуто звинувачення у спробі зчинити кілька вбивств.
За словами представниці держобвинувачення Фаб'єн Атцорі, мотивом для скоєння злочину стала злість, яку відчував 16-річний обвинувачений по відношенню до групи однокласників.
Підліток з'явився в школу зі зброєю, маючи намір убити від восьми до чотирнадцяти чоловік, проте жоден з тих, кого він насправді поранив, не належав до їх числа.
Поки не зовсім ясно, яку роль зіграв в події інший 17-річний заарештований школяр. Він відмовляється давати показання, при цьому до влади зверталися батьки, які повідомили, що підліток написав лист чоловіку в американському штаті Огайо, який також відкрив стрілянину в школі.
Також повідомляється, що під час поліцейської операції був затриманий брат-близнюк цього школяра, який згодом був відпущений на свободу.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 16 березня в середній школі в маленькому місті Грасс на півдні Франції сталася стрілянина, в результаті якої було поранено щонайменше дві людини.

Related

Гаряча новина 8887103234963205459

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item