Мільйонер назвав 4 принципи успіху в бізнесі


У бізнесі важливо вміти вимикати емоції і відрізняти цінності від капіталу.
Про це розповів індійський мільйонер, гендиректор Blippar Амбаріш Мірта. Він назвав 4 принципи успіху в бізнесі, засновуючись на прикладах з власного життя, пише Weforum.
1. Не втрачайте час на ринку, який до вас не готовий
Якщо ви бачите, що ринок не готовий до вашого продукту, шукайте інший.
"Культура індійської промисловості на час мого старту була не готова до типу лідера, яким я хотів бути. Індійські традиції призвели в кінці 90-х до жорсткої обстановки, яка не дозволяла незалежних міркувань. Я втік звідти", - говорить Мірта.
За його словами, зараз підприємницьво охопило Індію. Багато бізнесменів там мислять нестандартно.
2. Мало бути хорошим, треба бути прибутковим
"Перш ніж дістатися до Лондона, мав вибратися з індійських нетрів. Півроку жив у Нью-Делі, спав на підлозі разом із шістьома іншими", - пригадує бізнесмен.
Мірта продавав журнали і працював в ресторані. Тоді подав на конкурс онлайн-бізнесу ідею створити інтернет-спільноту для індійських жінок. Так у 18 років він заснував компанію.
"Але ринок інтернет-реклами був у зародковому стані, і розраховувати прибутки було марним. Ми були хороші, але цього було мало", - каже підприємець.
Згодом він заснував у Лондоні Blippar.
3. Кожні кілька місяців - нова ідея
"Разом зі співзасновником мали десять років невдач. Але взяли за правило - щокілька місяців придумувати нову ідею. Так з'явився Blippar", - пригадує мільйонер.
4. Бути вірним собі
"Добре мати ділових партнерів, але боготворити їх - помилка. Обставини і ринкові умови змінюються, а ви маєте лишатися вірним собі. Те, як ви орієнтуєтеся в цих обставинах і умовах, і приведе вас до успіху в бізнесі", – каже мільйонер.
Назвали топ-5 найбільших зарплат в Україні. Найкращі пропозиції роблять програмістам та управлінцям.

Related

Бізнес 4845216416983715803

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item