Будівельна афера: житла лишилися 63 людини


Працівникам чернівецької поліції викрили будівельну аферу та затримати її організатора. Жертвами зловмисника стали 63 людини.
Про це інформує обласне управління поліції.
"Директор товариства, яке замовило будівництво багатоповерхівки, продавав квартири у недобудованих спорудах. Для реалізації своєї махінації він залучив ріелтерів та агентства з нерухомості. А також розмістив оголошення про продаж квартир. На той момент помешкання перебували у власності банку. Він не мав права їх продавати", - йдеться в повідомленні.
"Документи, які зловмисник надавав покупцям, були юридично грамотно та правильно оформлені, тому не викликали підозри. Жертви в повному або частковому обсязі переказували свої кошти на рахунок товариства. Від трьох останніх покупців чоловік отримав 804 986 грн. У період з 2010 по 2013 рік він ошукав 63 людини. Кошти за останню махінацію директор використав на погашення кредиту у банку "Надра". Після чого припинив будівництво та зник", - повідомляє прес-служба поліції.
Триває слідство. Чоловіку загрожу до 20 років ув'язнення.
Правоохоронці зауважують: щоб не стати жертвою махінації при купівлі квартири слід звертатися до забудовників з досвідом роботи та хорошою репутацією, а також користуватися послугами юристів для перевірки документів.
Постраждалим від афери будівельної компанії "Еліта-центр" у столиці зведуть три будинки.

Related

Гаряча новина 443807525430796091

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item