Живодерів вимагають садити на 8 років


У Львові вимагали посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.
Десяток молодих активістів Екологічного корпусу вийшли на підтримку законопроекту 5119-1, який встановлює покарання до 8 років позбавлення волі за знущання та навмисне вбивство тварин.
Зоозахисники прийшли на акцію під мерію разом із своїми чотирилапими друзями.
"Цей законопроект може стати стартовою платформою для просування України у етичному відношенні до тварин. Тварин на вулиці щоденно вбивають, травлять, стріляють, але покарання за це ніхто не несе. Нелюдам та живодерам не місце в нашому суспільстві. Вони несуть загрозу не лише тваринам, а й людям"
"Влітку у Львові знайшли собаку, із кличкою Філософ, якій хтось відрубав стопи на 4-ох лапах. Пес проходив тривалий курс лікування, волонтери навіть возили його Польщу, де йому поставили протези. А нещодавно в місті Ірпінь, в лісі, було знайдено лігво садиста, який знущався та вбивав тварин заради кайфу. За нашим теперішнім законодавством, максимум, що йому світить це 850 гривень штрафу", - каже активістка Анастасія Корсакова.
У Полтаві знайшли зарізаних собак без шкур. Також були отруєні та з численними порізами. Поруч лежав мішок із випотрошеними нутрощами.
"Кожна із собак була жорстоко вбита. Зоозахисники впевнені – це зробили шкуродери. Місцеві вже зверталися до поліції. Зараз проводять усі необхідні заходи розшуку маніяків", – повідомила Поліна Ларіна з Полтавської обласної поліції.

Related

Суспільство 1772736728460359118

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item