Кремль не святкуватиме анексію Криму - ЗМІ


Традиційний концерт в центрі Москви з нагоди "тріумфальної" окупації Криму Росією цього року може і не відбутися.
Про це пише телеканал "Дождь" з посиланням на кремлівського чиновника, близького до мерії Москви, і співрозмовника, близького до керівництва Держдуми.
"Адміністрація президента вирішила відмовитися від сформованого з 2014 року формату святкування "дня приєднання" Криму до Росії", - йдеться в матеріалі.
Святкування проходило 18 березня, і тоді ж на Красній площі пройшов мітинг-концерт за участю популярних співаків і політиків. Цей формат повторювали і в наступні два роки.
"Цього року вирішено, що такий формат застарів - не можна весь час повторювати одне й те саме", - сказав кремлівський чиновник.
Він визнав, що на мітинги такого масштабу доводилося зганяти бюджетників, що створювало враження зайвої "заорганізованості".
Співрозмовник телеканалу, близький до керівництва, каже, що формат святкування вирішила змінити нова команда внутрішньополітичного блоку Кремля - з осені його курирує перший заступник голови адміністрації президента Сергій Кирієнко.
Після Революції гідності у березні 2014 року Росія анексувала Крим. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Росія постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська.

Related

Суспільство 6111793004479615938

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item