Водій, який насмерть збив двох дітей, подав апеляцію


П'яний водій, який насмерть збив двох дітей, подав апеляцію. Вирок 10 років чоловік вважає несправедливим.
Про це повідомляє "24 канал".
"9 місяців тому на великій швидкості п'яний водій збив двох дітей у Василькові. Дівчата стояли на узбіччі. У той момент Максим Сівовна не впорався з керуванням, врізався в білборд, зніс огорожі та наїхав на дітей. Адвокати вирок вважають упередженим", - ідеться в повідомленні.
"Обставин, які пом'якшують покарання та характеризують особу з позитивної сторони значно більше", – адвокат Максима Микола Вовчук.
Ув'язнений в зал суду не з'явився. Зі слів адвоката, чоловік не встиг ознайомитися з матеріалам.А також не подав клопотання, щоб бути присутнім на процесі. Суд вирішив перенести справу на 20 березня. Потерпілі переконані, що Сівовна хоче скористатись "законом Савченко". Коли один день в СІЗО рахують за два.
7 грудня районний суд м. Васильків Київської обл. засудив 25-річного водія до 10 років ув'язнення. 4 червня чоловік збив двох 11-річних дівчаток, які стояли на узбіччі. Загиблі - Настя Аврамішина та Діана Городинчук. Одна дівчинка померла на місці. Її подруга - в реанімації. Убивця свою вину визнав. Каже, - в'язниці не боїться.

Related

Суспільство 3159015632798449662

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item