СБУ перевіряє, чи підбурювала Савченко військових до заколоту

Служба безпеки України перевіряє інформацію про підбурюванні позафракційним народним депутатом Надією Савченко військовослужбовців Збройних сил України до непокори.
Про це заявив Грицак журналістам в п'ятницю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".
"З приводу її намірів підбурювати військовослужбовців ЗС України до акції непокори, протестів, інформація перевіряється", - заявив Грицак.
При цьому він нагадав, що щодо поїздки Савченко в зону проведення АТО на непідконтрольну Україні територію, СБУ вже запрошувала депутата на розмову.
"Провели її допит в рамках кримінального провадження... На більшість питань, які ставив слідчий, вона, посилаючись на ст. 63 Конституції, вона відмовилася відповідати, але в той же час підтвердила факти, оприлюднені в ЗМІ, про участь у стрільбах разом з учасниками незаконних збройних формувань", - зазначив глава СБУ.
Як відомо, 24 лютого Савченко і керівник центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан прибули до Донецька, а потім до виправної колонії в Макіївці, де містяться українські полонені.
10 березня Савченко дала свідчення Службі безпеки України щодо своєї поїздки на непідконтрольну Києву територію в Донецьк.

Related

Події в Україні 3254769906726858638

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item