В СБУ зробили заяву про заборону в'їзду Самойлової


Голова Служби безпеки Василь Грицак зробив заяву про заборону виступу конкурсантки від Росії на Євробаченні-2017.
Про це повідомляє espreso.tv.
"СБУ ще не ухвалила рішення щодо заборони в'їзду на територію України співачки Юлії Самойлової — представника Росії на Євробаченні. Ми надамо свій висновок. Та спершу хотілося б побачити реакцію організаторів конкурсу. Вважаю, що закон єдиний для всіх. В тому числі й для співачки з інвалідністю, яка виступала в анексованому Криму. Якщо Самойлова справді перетнула кордон окупованої території — це означає, що вона скоїла адміністративне правопорушення. Це підстава для того, щоб закрити в'їзд", - сказав Василь Грицак.
"Оперативні джерела з Росії повідомляють, що на національному етапі конкурсу були й інші співаки з не гіршими вокальними даними. Але там чомусь вирішили обрати саме такого представника — який має фізичні вади. Це спосіб створити тут провокацію. І подивитися на нашу реакцію", - додав він
Росія відправляє на співочий конкурс Євробачення-2017 до Києва співачку 27-річну Юлію Самойлову. Вона виконає композицію Flame Is Burning. Самойлова відкривала Паралімпійські ігри-2014. Стала фіналісткою третього сезону пісенного проекту Алли Пугачової "Фактор А". Дівчина з дитинства має першу групу інвалідності. Після невдалого щеплення від поліомієліту пересувається на інвалідному візку.

Related

Гаряча новина 1513298895762983979

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item