Київ висловив протест Чехії через візит депутата до Криму

Україна висловила протест Чехії через візит депутата до Криму Українське посольство засудило поїздку депутата парламенту Чехії в...

Україна висловила протест Чехії через візит депутата до Криму

Українське посольство засудило поїздку депутата парламенту Чехії в Крим.

 
Посольство України в Чехії висловило протест з приводу візиту в Крим депутата чеського парламенту Ярослава Голика, передає Радіо Свобода.
 
"На "святкування" третьої річниці крадіжки Криму російська влада доставила на острів купку іноземних політиків зі зниженим порогом політичної гігієни. Дуже сумно, що серед них виявився і Ярослав Голик, депутат парламенту Чехії, країни, яка на власному досвіді знає, що таке окупація і анексія", - сказано в заяві посольства.
 
Також повідомляється, що українське посольство "рішуче засудило несанкціоноване і здійснене з порушенням українського законодавства відвідування Голиком Автономної Республіки Крим".
 
Зазначимо, що Ярослав Голик представляє в парламенті євроскептичний і антиіммігрантський рух "Свобода і пряма демократія", що належить до радикальних політичних сил Чехії.
 
Раніше Київ пригрозив санкціями політикам, які поїхали до Криму.
 
Нагадаємо, у Росії заявили, що з триденним візитом до Криму прибула делегація європейських, а також латиноамериканських й українських політиків. СБУ пізніше не підтвердила поїздку українських політиків.

Related

Гаряча новина 7134688339861150414

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item