До Луганська прибув Сурков, а не Пєсков - ЗМІ

За даними розвідки, Владислав Сурков зараз перебуває в Луганську

Силовики стверджують, що радник Путіна приїхав на Донбас 28 березня.

Українська розвідка не має відомостей про поїздку прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова до Луганська. Однак є інформація про прибуття туди радника Володимира Путіна - Владислава Суркова.

Про це пише Українська правда з посиланням на джерела в розвідці.

"За нашими даними Сурков приїхав на окуповані території 28 березня, - уточнив співрозмовник. - Інформації про приїзд Пєскова у нас немає".

У свою чергу представник СБУ Юрій Тандіт в коментарі 112.ua теж не підтвердив інформацію про приїзд Пєскова.

"Офіційно СБУ не коментує цю інформацію. Ми перевіряємо", - сказав він.

Сам Пєсков виступив сьогодні на традиційному брифінгу в Москві і назвав інформацію про свій візит до Луганська черговою "вигадкою".

"Я прямо з Луганська зараз і телефоную. Жарт. Ні, це чергова вигадка, не зважайте на це", - сказав Пєсков. - А СБУ нехай працює, нехай перевіряє, це їхня робота... Щодо Суркова теж нехай перевіряє. Українські платники податків платять гроші, невеликі, грошей мало заробляють, платять гроші, щоб СБУ займалася серйозними справами, ось хай СБУ і займається".

Як повідомляють ЗМІ, сьогодні з'явилася інформація про приїзд Дмитра Пєскова до Луганська. За однією з версій, він прибув для зміни "керівництва" самопроголошеної ЛНР.

Раніше силовики неодноразово повідомляли про приїзди Владислава Суркова на Донбас. Вважається, що він у Кремлі контролює питання окупованих територій.

Related

Гаряча новина 1151907173101649291

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item