Російському "Сбербанк" можуть заборонити працювати в Україні: РНБО розгляне відповідне питання


Рада національної безпеки і оборони України в середу, 15 березня, розгляне питання про заборону діяльності російського ПАТ "Сбербанк".
Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу Zik.
Він зазначив, вважає неприпутимю роботу російських банків в Україні, особливо після заяви "Сбербанку" про визнання паспортів ОРДЛО.
"Я дійсно вважаю, що російські банки не можуть працювати в Україні, особливо державні, яким є Сбербанк Росії. Особливо, після зухвалої заяви (7 березня Сбербанк заявив, що почав обслуговувати громадян з "паспортами" ЛНР/ДНР, - ред.). Я виступив із публічним зверненням, закликавши Національний банк і РНБО прийняти відповідні рішення. Наскільки я знаю, президент на середу збирає Раду безпеки і оборони і думаю, що це питання буде розглядатися", - заявив Аваков.
Минулого тижня "Сбербанк" приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, які надають паспорти так званих ДНР-ЛНР.
У лютому президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання документів, виданих громадянам України та особам без громадянства, які постійно проживають на окупованих російськими бойовиками територіях Луганської і Донецької областей.

Related

Політика 8844535999080599604

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item