У центрі Чернігова посадили вертоліт, щоб забрати генерала зі свята


10 березня на центральній площі Чернігова приземлився гелікоптер. Вертоліт прилетів, аби забрати з урочистостей командувача Військово-повітряних Сил, генерал-полковника Сергія Дроздова.
Генерал брав участь у святкових заходах з нагоди 85-річниці з дня створення Державного науково-випробувального центру, пише "Високий Вал". Політ гвинтокрила був плановим, повідомили в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони у Чернігові.
"Сьогодні із робочим візитом на Чернігівщині перебував командувач Військово-повітряних Сил. Він зранку прилетів на аеродром у Півці. Зокрема, зараз вивчається рішення щодо перспектив відновлення аеродрому.
Після цього брав участь в урочистостях з нагоди 85-ї річниці з дня створення Державного науково-випробувального центру Збройних Сил. За своїм рангом у командувача гелікоптер МІ-8 – це службовий транспорт", - йдеться у повідомленні відомства.
Щоб посадити вертоліт, площу перекрили для транспорту й пішоходів.
На міжнародній виставці IDEX-2017 в Об'єднаних Арабських Еміратах Україна представила концепт легкого бойового вертольоту КТ112 Combat.

Related

Суспільство 2536194194410368742

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item