Вороненков напередодні смерті: У РФ закликали вбити мене

Вороненко напередодні вбивства згадував про заклики в Росії вбити його

На російських центральних телеканалах закликали вбити його, говорив екс-депутат Держдуми РФ.

Колишній депутат російської Держдуми Денис Вороненков, якого застрелили сьогодні в центрі Києва, напередодні в інтерв'ю згадував про заклики в Росії вбити його.

Передсмертне інтерв'ю опублікувало видання Гордон.

"На російських центральних телеканалах вже щосили кричать: мовляв, потрібно обміняти Вороненкова на Сущенка, а якщо не вийде - вбити, як Бандеру. Люди в Росії збожеволіли, вони нездорові", - сказав він.

Водночас Вороненков говорив, що йому не потрібні жодні гарантії безпеки в Україні, оскільки тут працюють демократичні закони.

"Мені не потрібні жодні гарантії. В Україні, на відміну від інших країн пострадянського простору, працюють демократичні закони. Як не дивно, головним моїм гарантом був закон", - зазначив він.
Коментуючи той факт, що він віддав голос в Держдумі за анексію Криму, Вороненков сказав:

"Мені прямо сказали, що буду заарештований (якщо проголосую проти - ред.). У мене вже були відомості, що проти мене в режимі секретності фабрикується кримінальна справа".

Також зазначимо, що ще в лютому цього року Вороненков заявляв про загрозу своєму життю через переїзд до Києва. У матеріалі видання Radio Free Europe, який був опублікований 16 лютого 2017 року, було сказано, що Вороненков побоюється за свою безпеку і безпеку його сім'ї.

"Ми повинні бути обережними. Ми тикаємо у хворі місця Кремля своїми заявами", - говорив тоді в інтерв'ю убитий екс-депутат Держдуми РФ.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко вже звинуватив Росію у вбивстві Вороненкова. У Кремлі звинувачення назвали абсурдними.

Related

Політика 8983417717791847373

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item