Британія та Польща хочуть брати участь в переговорах щодо Донбасу


Велика Британія та Польща готові до переговорів щодо їхньої можливої участі в нормандському форматі залагодження конфлікту на Донбасі.
Про це заявив глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський на брифінгу з главами МЗС України та Великої Британії Павлом Клімкіним і Борисом Джонсоном у Києві, передає Еспресо.TV.
"Ми ще не вирішили щодо формату, але намагалися оцінити результати імплементації мінських угод і роботу нормандського формату. Результат важливий, але немає остаточного рішення. Ми сподіваємося відновити дискусію щодо нової формули, нових рішень", - сказав Ващиковський.
Глава польського МЗС наголосив, що остаточне рішення має приймати українська сторона.
"Рішення має прийматися Павлом Клімкіним, президентом Порошенко, українською владою. Ми лише ділимося досвідом, а українська влада повинна обрати найкращий шлях", - додав Ващиковський.
Сьогодні в Мінську росіяни викручуватимуть руки нашій делегації. Про це у Facebook написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука "Сподіваюсь, компетентність нашої делегації дозволить витримати цей тиск. Уряду, на мій погляд, зараз варто зосередитись на вирішенні інших питань", - написав Тука.

Related

Події у світі 1573793478698714139

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item