Інформація про інфаркт Насірова не підтвердилася - депутат


Лікарі спростували інформацію про інфаркт голови Державної фіскальної служби Романа Насирова, повідомив народний депутат від фракції Самопоміч Андрій Журжій в ефірі Еспресо.TV.
За його словами, інформація про інфаркт Насірова не підтвердилася.
Крім того, Журжій зазначає, що операцію Насирову не робили. "Це просто симуляція, щоб не потрапити в слідчий ізолятор", - сказав він.
"Вдалося поспілкуватися з лікарями, вдалося поспілкуватися зі слідчими. Фактично лікарі провели сьогодні обстеження пана Насирова. Вчорашні заяви щодо інфаркту були спростовані", - повідомив нардеп.
Нагадаємо, вечером 2 березня співробітники Національного антикорупційного бюро провели обшуки в офісі Державної фіскальної служби з подальшим оголошенням підозри чолі відомства Роману Насирову.
Насирову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями голови ГФС про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народний депутатом Олександром Онищенком.
При цьому керівник САП Назара Холодницкого раніше підтвердив факт обшуків в ГФС.
Нардепа Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з держкомпанією Укргазвидобування, в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько трьох мільярдів гривень.
Онищенко встиг покинути Україну до того, як Верховна Рада 5 липня зняла з нього депутатську недоторканність і дала згоду на його кримінальне переслідування.

Related

Гаряча новина 7869004405460523330

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item