У Рівному, Чернівцях, Вінниці та Львові підтримали блокаду


Активісти вимагали від влади звільнити раніше затриманих учасників торгової блокади Донбасу.

У Рівному, Чернівцях та Вінниці відбулися акції протесту на підтримку затриманих учасників блокади в Кривому Торці.

Рівненські активісти, що підтримують торговельну блокаду Донбасу, зібралися в будівлі обласної державної адміністрації, повідомили в штабі блокади торгівлі з окупантами в Facebook."Активісти Рівного зібралися в приміщенні обласної державної адміністрації та висловили вимогу негайного звільнення затриманих учасників блокади", - йдеться в повідомленні штабу.Незважаючи на те, що біля будівлі Рівненської ОДА спалили шину, розмова з владою відбувалася спокійно, передає ЧаРівне.
Оксана Муравська/Facebook
Також в Чернівцях активісти вийшли на мітинг на підтримку затриманих учасників блокади після чого зайшли в будівлю Чернівецької обласної державної адміністрації."Будемо писати вимоги. Будемо вимагати позачергову сесію. Ми повинні підтримати блокаду ОРДЛО", - заявила представниця пікетників Ольга Кобевко.


Мітингулвальники зайшли в будівлю Чернівецької ОДА. Вимагають чіткої позиції крайової влади 
Weche info повідомляє, що активісти вимагають скликати позачергову сесію облради 14 березня і звільнити главу МВС Арсена Авакова.


Активісти вимагають скликати позачергову сесію облради 14.03 та звільнити Авакова  

У центрі Вінниці учасники протесту палили шини і висунули ультиматум обласній СБУ звільнити всіх затриманих блокадчиків до 10 ранку 14 березня, передає Vlasno.info.

У Львові близько 30 активістів висунули низку вимог до влади і силовиків, передає Zaxid.net.

Зокрема, пікетники вимагали до 10:00 14 березня відпустити затриманих учасниківблокади, терміново допустити до них медиків і оприлюднити списки затриманих.Зазначається, що зустріч відбувалася мирно і спокійно.
Раніше повідомлялося, що в Луцьку учасники акції проти розгону блокади на Донбасі зайняли приміщення в будівлі Волинської ОДА.

Related

Події в Україні 8548678373280403062

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item