Аксьонов: Росії - монархію, Путіну - довічне президенство


Росії потрібна монархія. Таке сказав призначений Кремлем глава анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов в ефірі телеканалу "Перший Кримський"
"Коли немає єдиноначальності, настає колективна безвідповідальність. Тому коли у країни є зовнішні виклики, осередки опору зовнішні, необхідно приймати в цій частині більш жорсткі заходи. Сьогодні, на мій погляд, Росії потрібна монархія", - сказав Аксьонов.
Він не бачить альтернативи Путіну як президенту Росії.
"Ми бажаємо, щоб до кінця своїх днів він (Путін) був нашим президентом. Я іншого не бачу. Вважаю, що йому довічно треба давати цю посаду - президента. Інших кандидатур і альтернатив йому немає. Цей рік пройде під знаком безумовної, нищівної перемоги (перед майбутніми президентськими виборами в РФ) нашого лідера, незважаючи на підступи ворогів і опонентів", - заявив Аксьонов.
Він вважає, що Росії не потрібна демократія.
"Нам не потрібна демократія, в такому вигляді, в якому підноситься західними ЗМІ. У нас є свої традиційні цінності. Демократія повинна бути до певних, нормальних меж", - сказав Аксьонов.
У Росії хочуть провести вибори наступника Путіна в день окупації Криму - 18 березня. Тоді між главою РФ Володимиром Путіним і його кримськими маріонетками був підписаний так званий "договір про приєднання Криму до Росії".
Вибори президеніа Росії відбудуться у 2018 році.

Related

Події у світі 8714841949302028024

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item