У Путіна розповіли про розмову з Порошенком

У Кремлі підтвердили розмову Путіна і Порошенка

Питання припинення вогню в Авдіївці не обговорювалося, заявили в Кремлі.

 
У Кремлі підтвердили, що останнім часом між президентами України і Росії відбулися телефонні розмови. Про це розповів журналістам прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков.
 
Напередодні ЗМІ повідомили, що з початку цього року Петро Порошенко і Володимир Путін розмовляли по телефону чотири рази. Зазначалося, що глави країн обговорювали врегулювання на Донбасі.
 
"Власне, по факту припинення вогню в Авдіївці не обговорювалося. Були лише обміни думками і висловлення взаємного занепокоєння через ескалацію напруженості. Я лише можу підтвердити, що дійсно мали місце робочі телефонні контакти між двома президентами", - сказав він.
 
Пєсков уточнив, що Петро Порошенко і Володимир Путін розмовляли по телефону кілька разів. При цьому в Кремлі відмовилися розповісти, хто був ініціатором переговорів.
 
Сьогодні ЗМІ з посиланням на джерела в адміністрації українського президента повідомили, що Порошенко і Путін говорили по телефону два рази за час ескалації ситуації на Донбасі. В АП пояснили, що через безрезультатність цих розмов офіційного оповіщення не було.

Related

Політика 5743932686693772284

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item