Прихильники блокади Донбасу зачитали вимоги до Порошенка, Гройсмана і Парубія


У Луцьку протестувальники, які захопили приміщення у Волинській ОДА зачитали свої вимоги до президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, голови Верховної Ради Андрія Парубія і генпрокурора Юрія Луценка.
Протестувальники вимагають звільнити затриманих у Кривому Торці до 10:00 14 березня. Вимоги опублікував на Facebook депутат від "Самопомочі" Богдан Климчук.


"Звільнити незаконно затриманих учасників блокади з-під варти до 10:00 14 березня 2017 року, а кримінальні провадження проти них закрити", - йдеться у вимозі.
Крім того, протестувальники вимагали звільнити голову ГУНП в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна, главу СБУ Василя Грицака, керівника Антитерористичного центру Віталія Малікова та винести на розгляд Верховної Ради питання про звільнення міністра МВС Арсена Авакова.
"У разі невиконання вимог ми будемо діяти іншими методами. Ми будемо тут всю ніч, а можливо дві і три", - заявили протестувальники.
У Луцьку протестують проти силового розгону блокади на Донбасі зайняли приміщення в будівлі Волинської облдержадміністрації. Учасники акції зустрілись навіть із головою ОДА Володимиром Гунчиком та вимагають звільнити затриманих "блокадників".

Related

Політика 2764046909140969842

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item