Біля кордону з Польщею готували провокацію


У Львівській області, біля кордону з Польщею влаштували мітинг із вимогою "зупинити геноцид поляків". У СБУ захід назвали провокацією.
Учасники мітингу заблокували міжнародну трасу Львів – Рава-Руська. Тримали плакати із гаслами польською мовою. Підпалили шини, передає 24 канал.
"Серед гасел, які тримали учасники, були "Ні геноциду поляків" та "Волинь у наших серцях" польською. Плакати виконані якісно з поліграфічної точки зору, тобто до акції заздалегідь добре готувалися", - каже керівник апарату голови Служби безпеки Олександр Ткачук, повідомляє прес-служба СБУ.


"Ця невдала провокація є частиною загального задуму в рамках російської спеціальної інформаційної операції. Вона спрямована на провокування та розпалювання міжнаціональної ворожнечі між поляками й українцями", – резюмував Ткачук.
Учасників мітинга автобусами звозили з Хмельницької, Закарпатської та Івано-Франківської областей. За участь платили 50-100 грн, повідомили у Львівській облдержадміністрації.
У мітингувальників знайшли інструкції та розцінки. Мітинг планували знімати з квадрокоптера та транслювати по телебаченню.
Приміщення генерального консульства Польщі обстріляли у Луцьку, Волинська область. Обстріл стався близько 00:30, 29 березня, на вул. Дубенській, 22б.

Related

Гаряча новина 8198842510176041071

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item