У США раптово помер можливий співавтор плану Артеменка по Криму

Нардеп Артеменко повідомив про смерть свого соратника з США
Можливий співавтор українського депутата Андрія Артеменка по "мирному плану" підприємець Алекс Оронов раптово помер у Сполучених Штатах за нез'ясованих обставин, повідомив нардеп у Facebook.
Артеменко наголосив, що саме Оронов познайомив його з високопоставленим представником адміністрації американського президента Майклом Коеном.
У смерті 69-річного бізнесмена Артеменко звинуватив "американських журналістів".
За інформацією британського видання The Independent, в Україні Оронов керував сільськогосподарським бізнесом.
Раніше газета The New York Times повідомила, що за тиждень до відставки радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн отримав план на зняття санкцій з Росії, складений наближеними до Дональду Трампу Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Артеменком.
У той же час, особистий адвокат Трампа Майкл Коен спростував передачу Білому дому пакету пропозицій щодо Криму і скасування антиросійських санкцій.
У свою чергу, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що позиція Артеменка не збігається з його позицією і позицією фракції. На засіданні Радикальної партії було прийнято рішення про виключення депутата Артеменка з парламентської фракції.
21 лютого спікер Верховної Ради Андрій Парубій оголосив з трибуни про виключення Артеменка з фракції Радикальної партії.
У свою чергу Артеменко підтвердив, що був притягнутий США до переговорів по вирішенню конфлікту в Україні, однак заявив, що не передавав ніякого плану в Білий дім.

Related

Події у світі 6316705350774574642

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item