Кремль очікує на покращення діалогу з США - Пєсков

Росія сподівається на "більш часту і всеосяжну" співпрацю з США, заявив Дмитро Пєсков
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков висловив невдоволення повільним поліпшенням двосторонніх відносин з США після інавгурації Дональда Трампа, повідомляє AFP.
"Ми безумовно очікуємо, що наші контакти будуть частішими, більш всеосяжними, щоб сісти за стіл переговорів... Тому що у нас була досить довга пауза в двосторонніх відносинах", - сказав Пєсков в інтерв'ю CNN.
Він зазначив, що для таких країн, як Росія і США, "непростимо не вести діалог, особливо при наявності такої кількості регіональних і глобальних проблем, які у нас є".
"Ми повинні провести паралель щодо наших позицій, щоб знайти спільну мову", - сказав спікер Кремля.
Він додав, що російський уряд прагне до поліпшення відносин між США і Росією. 
Нагадаємо, що 14 лютого Білий дім опублікував заяву президента США Дональда Трампа про його подальшу політику щодо Росії. Серед очікувань, озвучених американським президентом – повернення Росією Криму і деескалація в Україні в цілому.
У свою чергу прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Москва продовжить докладати зусилля щодо деескалації конфлікту в Україні" і має намір, як і раніше, терпляче і послідовно роз'яснювати США, "причини" захоплення Криму. 

Related

Політика 6922583255543497660

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item