У депутата, який втік з РФ, знайшли елітну нерухомість - ЗМІ

У Вороненкова нібито знайшли багато елітної нерухомості

У колишнього комуніста Вороненкова є квартири в Москві на мільярди, запевняють у Росії.

У колишнього російського депутата Вороненкова, який утік в Україну, можуть конфіскувати дорогі активи. Про це повідомляють російські видання.
Як стверджується, у Вороненкова і його сім'ї практично в кожному елітному районі Москви знайшли нерухомість й апартаменти загальною вартістю приблизно на $ 15,5 млн. Деякі квартири записані на дітей, щось він подарував своїй дружині Максаковій. Після ретельної перевірки обставин походження слідчі вирішать питання про арешт нерухомості.
 
Так, найдорожчу нерухомість сім'ї виявили на Тверській вулиці, де синові Вороненкова від колишнього шлюбу - 19-річному Миколі Вороненкову - належать дві квартири загальною площею 760 квадратних метрів на шостому і сьомому поверхах. Вартість цих квартир площею 446 і 313 квадратних метрів на ринку нерухомості оцінюється у більш ніж $ 8,5 млн.
 
За твердженням сусідів, саме тут Максакова і Вороненков жили до втечі в Україну.
 
У кінці 2016 року Денис Вороненков подарував своїй дружині дорогу нерухомість, яка зараз також потрапила до уваги російських силовиків. Оперна діва Марія Максакова стала власницею апартаментів на 34-му поверсі вежі "Москва" в діловому центрі "Москва-Сіті". Вартість апартаментів становить щонайменше $ 1,7 млн.
 
Деякий час власником цих апартаментів площею 189 квадратних метрів був сам Денис Вороненков.
 
Сама ж Марія Максакова офіційно є власником елітної семикімнатної квартири на Краснопресненській набережній. Це вже її особиста квартира, якою вона обзавелася до знайомства з Вороненковим. Вона у неї у власності з 2006 року. Ринкова вартість цього житла Максакової площею 260 квадратних метрів оцінюється в $ 2,2 млн.
 
Сам Вороненков формально перебуває власником лише чотирикімнатної квартири площею 160 квадратних метрів на дев'ятому поверсі цегляної новобудови на вулиці Удальцова на південному заході Москви. Ця квартира оформлена у власність у 2001 році.
 
Нагадаємо, Вороненков отримав громадянство України, а в Росії його оголосили в розшук. Сам екс-депутат РФ давав свідчення проти екс-президента Віктора Януковича.

Related

Суспільство 7896148688208620771

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item