Поліцейські не дозволили ввезти до Києва зброю


Мисливську помпову рушницю, гранату РГД-5, три магазина, набої та димові шашки вилучили поліцейські у мешканця Києва на станції у Лисичанську, Луганська обл.
"Сьогодні, в рамках проведення контрдиверсійних і посилених заходів безпеки, співробітники поліції під час патрулювання на території залізничного вокзалу у місті Лисичанську, перед посадкою на потяг "Лисичанськ-Київ" зупинили з метою перевірки ручної поклажі чоловіка. Він поводив себе нервово.
В сумці у чоловіка виявили гранату РГД-5, мисливське помпову рушницю, три магазини з патронами калібру 7,62 мм, 68 патронів калібру 7,62 мм, 35 патронів калібру 12 мм і димову шашку. Як з'ясувалося, власник цього арсеналу - житель міста Києва, активіст-блокування залізничних шляхів у місті Горск Попаснянського району.
При перевірці законності зберігання і носіння мисливської рушниці виявилося, що вона числиться за спеціальними поліцейськими обліками і зазначено поліцією Хмельницької області як "кримінальна".
З якою метою зброю і вибухівку намагалися вивезти до міста Києва, будуть встановлювати слідчі в рамках проведення досудового слідства по відкритій кримінальній справі стосовно чоловіка за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", - повідомляють у відділі комунікації Луганської поліції.
На київській станції метро Вокзальна з арсеналом боєприпасів затримали 22-річного чоловіка. Він перевозив п'ять гранат, димову шашку, два ножі та сотні патронів. Затриманий стверджує, що все знайшов у одному з вагонів.

Related

Гаряча новина 4043893635059232952

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item