У Слов'янську поліцейські відібрали у дівчини іграшкового ведмедика


У Слов'янську поліцейські відібрали у неповнолітньої дівчини іграшкового ведмедика, який був начинений наркотиками.
Поліцейські виявили пакет з сімома грамами метадону всередині іграшкового ведмедика, який відібрали у 17-річної дівчини. Вартість вилученого наркотику оцінюється близько 1 тис. дол. Про це повідомила прес-служба ГУНС в Донецькій обл.


"На автовокзалі оперативники звернули увагу на одну з перехожих - місцеву жительку 2000 року народження, яка раніше вже притягувалася до відповідальності за зберігання наркотиків. Побачивши їх, дівчина стала помітно нервувати, намагаючись сховати за спиною пакет з дитячим ведмедиком. Промацавши м'яку іграшку, поліцейські виявили всередині неї невеликий щільний предмет",- йдеться у повідомленні.
Інформацію про те, що одним з можливих каналів надходження в місто наркотичних засобів можуть бути автобуси міжрегіонального повідомлення, співробітники Слов'янського відділу поліції отримали в ході проведення оперативної роботи.
Правопорушниця пояснила, що отримала для реалізації метадон. Наркотик їй передавали знайомі з інших областей, користуючись різними автобусами - як правило, його ховали в які-небудь "безневинні", на перший погляд предмети.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Проводиться досудове розслідування.
У Кривому Розі на Дніпропетровщині багатодітна мати організувала збут наркотику метадон. Жінка виступала посередницею між головними "продавцями" і дрібними реалізаторами.

Related

Гаряча новина 3103228704963136013

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item