Україна має шанс стати економічним форпостом США - нардеп


Україна може стати основним стратегічним партнером Сполучених Штатів у Європі. Для цього маємо чітко визначити наш політичний та економічний курс.
Про це в інтерв'ю сказав депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Сергій Висоцький.
"Маємо розуміти нашу геополітичну роль. Щоб зацікавити Захід, треба йому щось пропонувати. Європа слабшає. Очевидно, нашим закордонним партнерам, зокрема у Вашингтоні, необхідний надійний стратегічний партнер у цьому регіоні. Я вважаю, що Україна в найближче десятиліття може стати таким партнером. Стратегічне становище, щоб отримати цю геополітичну роль, у нас є. Питання в тому, на скільки ми зможемо це реалізувати", - вважає народний депутат.
Україна має всі передумови для того, щоб вибудувати внутрішню політику з точки зору національних інтересів та задач нацбезпеки, наголосив політик.
"Нам треба активна позиція щодо Російської Федерації. Її можна досягнути лише завдяки чіткому розумінню ролі, яку Україна може посісти в геополітиці та світовій економіці. Щойно оберемо філософію нашого економічного розвитку і станемо цікаві для транснаціональних корпорацій зі штаб-квартирами у Нью-Йорку – отримаємо суб'єктність", - наголосив Висоцький.

Related

Економіка 812354697744733824

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item