Порошенко оголосив жалобу в Україні через загибель гірників на шахті у Львівській області

В Україні оголосили загальнонаціональний траур по загиблим гірникам
Президент України Петро Порошенко оголосив всеукраїнський траур через трагедію на шахті імені Степова у Львівській області, указ підписано у четвер, 2 березня.
"Президент України оголосив всеукраїнський траур через трагедію на Львівщині. Відповідний указ підписаний сьогодні", - повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко в Facebook.
Також Порошенко доручив Кабінету міністрів провести перевірку всіх вуглевидобувних підприємств України по забезпеченню засобами та дотримання норм безпеки виробництва, додав Цеголко.
Нагадаємо, раніше в ДСНС повідомили, що в результаті вибуху і обвалення породи на шахті №10 Степова загинули вісім гірників, доля ще двадцяти залишається невідомою.
Згідно з повідомленням, на шахті перебували 172 гірники, на аварійній ділянці - 34, з яких вісім загинули. Шість шахтарів з травмами підняті на поверхню.
За даними голови профспілки гірників України Михайла Волинця, причиною трагедії став вибух метану. Волинець також повідомив, що загинули 11 шахтарів.
Правоохоронці Львівщини відкрили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою за фактом загибелі восьми шахтарів на шахті Степова.

Related

Суспільство 1810681901288204557

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item