"Якщо Насірова відпустять – намагатиметься втекти з країни"


Адвокати Романа Насірова подаватимуть апеляцію. Якщо суд її відхилить – відсторонений глава ДФС заплатить заставу. Потім намагатиметься втекти з країни.
Про це розповів політолог Гліб Канєвський.
"Якщо Насірова відпустять – тікатиме з країни. Туди, де має громадянство. Таким чином намагатиметься уникнути спілкування з нашими правоохоронцями. Тоді результати справи буде важко передбачуваними. Вона затягнеться не на один рік. Правоохоронці мають його втримати в межах держави. Насіров є свідком і вагомою ланкою у справі Онищенка. Може дати конкретні свідчення на кого працював депутат-втікач".
Найближчим часом, адвокати намагатимуться виграти апеляцію, вважає експерт:
"Нас очікує історичний судовий процес. Найближчим часом Насіров не платитиме заставу в 100 мільйонів гривень. Його адвокати вибрали тактику апеляції. Намагатимуться розвалити докази Антикорупційної прокуратури. Якщо апеляція не вдасться, то Насіров заплатить заставу. Для нього це посильна сума".
7 березня Солом'янський райсуд Києва ухвалив запобіжний захід Насірову як арешт на 60 діб з можливістю внесення 100 млн грн застави. Адвокатська група, яка веде захист, оскаржує застосування запобіжного заходу.

Related

Політика 7845446787874882493

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item