Вбивство бізнесмена у Києві: Начальник столичної поліції озвучив дві попередні версії

Невідомий стріляв у чоловіка, коли той перебував в автомобілі неподалік від свого будинку
Начальник головного управління поліції у Києві Андрій Крищенко заявив, що правоохоронці розглядають дві попередні причини вбивства бізнесмена у столиці: його професійну діяльність та особисте життя, повідомляє ТСН.
"Попередні версії важко сформулювати, пройшло лише декілька годин. Будемо розглядати професійну діяльність, особисте життя, - це стандартна процедура. Далі будемо відпрацьовувати інші версії", - сказав Крищенко, перебуваючи на місці злочину.


За словами Крищенка, слідчо-оперативна група встановила, що невідомий стріляв у чоловіка, коли той перебував в автомобілі неподалік від свого будинку. Зловмисник здійснив приблизно 5-6 вистрілів. Потерпілий помер у кареті "швидкої допомоги".
Також було поранено двох дітей бізнесмена, 6 і 8 років. Вони наразі перебувають у лікарні, їм надана допомога. "Наскільки нам відомо, їхньому життю нічого не загрожує", - сказав начальник київської поліції.
Нагадаємо, 8 березня невідомі у Києві вбили бізнесмена. За даними ТСН, розстріляли ресторатора з Одеси Олександра Ряжева.

Related

Гаряча новина 2299968389832629884

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item