Російські олігархи скуповують житло в будинках Трампа - ЗМІ


Представники російської еліти активно скуповують американську нерухомість в будівлях президента США Дональда Трампа, повідомляє Reuters.
В 7 висотних будівлях у Флориді, яким володіє Трамп, щонайменше 63 людини з російськими паспортами купили житло. Загальна вартість цієї нерухомості як мінімум 98,4 млн дол.
При цьому власниками принаймні 703 з 2044 об'єктів нерухомості в семи будинках Трампа є товариства з обмеженою відповідальністю. Вони не вказують в документах імена реальних власників, отже кількість російських власників житла може бути іншою.
Зокрема, житло придбали колишній топ-менеджер Федерального агентства Спецбуд Олександр Юзвик, президент інвестиційного банку "Вікінг" в Санкт-Петербурзі Олексій Устаєв; регіональні політики і бізнесмени. А також Андрій Трусков — співвласник Absolute Group LLC, що спеціалізується на девелопменті, інвестиції та оптовій торгівлі електронікою.
Колишній "регіонал", народний депутат третього і четвертого скликань Василь Салигін володіє апартаментами на 83-му поверсі Trump World Tower в Нью-Йорку.

Related

Події у світі 3905199493123489541

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item