Кремль готує "українські" теракти в Росії і Криму


Російські спецслужби готують теракти у своїй країні. 
В їх організації звинуватять Україну. Тому в Росії та Криму розпочалась інформаційна кампанія проти українських терористів. Про це повідомляє керівник благодійної організації "Фонд "Мир і Ко" Мирослав Гай.
"З боку Росії на адресу України пішли звинувачення нібито в підготовці терористичних актів. Це небезпечна риторика. Перед початком другої чеченської кампанії Росію потрясла серія вибухів в житлових будинках. Кремль тоді звинуватив Чечню в цих терактах, після чого почалася велика руйнівна війна, в якій загинула величезна кількість людей.
Я закликав би громадян РФ бути уважними незалежно від того, як ви сприймаєте урядову пропаганду Росії з федеральних каналів, чи вірите ви їй чи ні. Пильність повинні проявити і кримчани. Частіше перевіряти підвали, автомобілі поруч, бути уважними в громадських місцях. Спецслужби Росії вже неодноразово доводили, що терористичний акт - це улюблений засіб для підливання масла у вогонь перед черговою ескалацією бойових дій або якихось воєн на дипломатичному фронті", - наголосив Гай в ефірі "Обозреватель.LIVE".
З тим, що Крим – це Україна, згодні 2% росіян. Такі дані опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки оприлюднили російські ЗМІ.
Минулого року в користь незаконної окупації вірило 60% росіян. Проте вже цього року цей відсоток зріс. Лише 2% росіян відмовляються визнавати анексію півострова. 97% жителів РФ називають Крим російським.

Related

Події у світі 1336353926920800537

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item