У Києві невідомі побили битами і підстрелили чиновника

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття цього злочину
У середу, 29 березня, ввечері у Дніпровському районі Києва двоє невідомих побили битами і кілька разів вистрілили гумовими кулями в заступника директора державного підприємства.
"О 22:28 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Микільсько-Слобідській: двоє невідомих у балаклавах побили битою чоловіка, стріляли в нього і зникли з місця події на BMW темного кольору з іноземними номерними знаками", - повідомила поліція Києва.
У поліцію звернувся 51-річний чиновник, який розповів, що разом з 26-річним сином на автомобілі заїхав у двір будинку і вийшов з машини. З BMW, яка була припаркована неподалік, вибігли двоє чоловіків у балаклаві і почали бити його битами. Зловмисники повалили потерпілого на землю, при цьому один із нападників зробив кілька пострілів. Після невідомі пошкодили Volkswagen потерпілого і зникли.
"Потерпілого "швидка" доставила в лікарню з вогнепальними пораненнями спини і множинними саднами тіла... Загрози його життю немає", - додали в поліції.
Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, вилучила три гумові кулі, опитала свідків і місцевих жителів. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідчі розглядають кілька версій злочину, основна з яких - професійна діяльність потерпілого.
Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття злочину, затримання правопорушників та притягнення їх до відповідальності.

Related

Гаряча новина 4810540937460210999

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item